BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ikhwan ceria's access search.

Wednesday, December 22, 2010

dating eratkan hubungan

Antara aktiviti2 ketika berdating.

haha, even aku tak pandai berdating (single till now) tapi aku dapat mengupas sedikit sebanyak melalui beberapa pembacaan & permerhatian, hehe..
1)Makan bersama : tak kira lah dinner, lunch or breakfast sekalipun coz dpt mengeratkan perhubungan anda

2)Bermain boling atau ke taman (bunga,permainan):hahahaha, ini bdsrkan pilihan pasangan masing2 lah yer,diffrent people ve diffrnt mind rite.. ini dapat myegarkan hubungan percintaan anda

3)Ambil gambar sebagai kenangan : gunakanlah camera cybershot ker,digitil ke, ini dpt meningkatkn ekonomi negara jugak kan kan kan??sebabnyer guna tekbologi, cewah, disamping bercinta dpt myumbang ke arah ekonomi ngara (sape suruh dating..hahaha)

4)tampil dengan perubahan : cukuplah sekadar pakaian yang sopan, bersesuian kehendak agama tak perlu sexy2 coz sexy tue kdg2 seksa taw x.kesian pulak an..

5)jangan jadi bisu: jangan nk gatai diam2 pulak, gatai bising2 baru best taw?hahaha. bincangkan perkara sesuai dan elakkan berbincang perkara yang mbawa ke arah keburukan i meant kemaksiatan,maklum la bile dah sayang (sila JAGA MARUAH AGAMA, KELUARGA dan ANDA) !!!

6) Elakan berada di tempat yang terlalu sunyi : dating lah ditempat ramai dah kalau nakdating sangat kan. hahah.. sekurangnya2 dpat mengurangkan peratus dan statistik pembuangan bayi dan kahwin awal..


lepaking saje2 berceloteh ~~

1 comments:

Amanina Sofea said...

spe xnk kalo tiap2 ari g dating..
hehe :)