BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ikhwan ceria's access search.

Friday, July 9, 2010

alhamdulilah

Salam sejahtera..


Pertama kali aku melangkah kaki ke UUM sebelum pndftrn ..

Fikiran n perasan ku bercmpur baur dgn ketakotan,gembirA dan keluh kesah..namun, aku tetap bsyukur di kurniakn rezeki dan dilimpahi dgn rhmat ALLAh ini..

Akhirnya aku dapat melanjutkan pelajaran dlm bachelor in law..

Aku skrg tinggal di Dewan PEnginapan PElajar (DPP)SME bANk yg terletak 4 Km away from main campus..

So kne nek bas kalu nk gi kampus n balik DPP..idop sorg mahasiswa bukan senang.. SUPERsiswa!!

Okeh?

Haha

DPP SME bank nie.. di BUKIT KACHI yg sejuk n tinggi..

Ok la facilities yg canggih dan best!!..

Cukup la utk idop…

Cume skrg.. aku risau mcm mne nk cari dewan kuliah n kelas, kampus UUM ni sgt besar.. takot sesat…hauhuhu..

Ape2pn.. semoga Allah memberkati dan merahmati perjuangan aku dalam mendalami idop sbgi seorg mahasiswa ..

Mencari ilmu biar dari selatan ke utara, timur ke barat..lagipun di UUM nie.. 1 malaysia n 1 dunia..

Ahhaha

Mcm2 kaum ada termasok foreign student.. hehe..

Lastly..

YA ALLAH berikan lah aku KEKUATAN dalam mghadpi kesukaran idop dan berkati serta rahmati lah pembelajaran aku kat UUM dengan pensyarah2 yg bergelar PhD (Dr, Profoser, prof madya dan sebgainyer,,)

Amiin…..

3 comments:

acap said...

insyaAllah, semoga kamu kuat, tabah, n be a better person!! amin.... u can do it

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

wahhhh kami datang lagi ni... wehhhh tak ade respon lah kau ni